Com escollir quin gel hidroalcohòlic comprar?

¿Cómo elegir que gel hidroalcohólico comprar?
juny 30, 2020 0 Comments

No tots els gels són iguals, aleshores, com escollir qiun gel hidroalcohòlic comprar? Aquí et donem les claus per encertar.

Gel higienitzant, hidroalcohòlic, desinfectant… son molts els termes que trobem en el mercat per denominar aquests productes, però més enllà d’aquests conceptes genèrics hem de fixar-nos en la seva composició per escollir el gel hidroalcohòlic que volem comprar.

Per saber si un gel hidroalcohòlic és efectiu contra la Covid-19 hem de fixar-nos en la seva composició.

L’etiquetatge. Escollir quin gel hidroalcohòlic comprar

En el cas de la Covid-19, ens enfrontem a un virus, per tant hem de buscar gels que tinguin capacitat viricida. L’etiqueta ens donarà la clau de si es tracta d’un gel viricida. Per això hem de fixar-nos en que en la seva composició hi hagi alcohol, que és l’encarregat de matar als virus, en una concentració d’entre el 60% i el 95%

L’acohol denat (o etanol) apareix en l’etiquetat dels productes cosmètics com Alcohol Denat. Per exemple, els nostres gels tenen un 70% d’alcohol i apareix en l’etiquetat i en la descripció del producte.

https://clickcare.es/categoria/gel-hidroalcoholic/?lang=ca

VidaCos gel hidro-alcohólico

INGREDIENTS: 70% ALCOHOL DENAT, AQUA, UREA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CHLORHEXIDINE, DIGLUCONATE, THRIETHALOMINE

La normativa. Tria comprar gels hidroalcohòlics amb garanties

Compleix la normativa? Si llegir l’etiqueta és fonamental, comprobar que tingui totes les garanties sanitàries ho és encara més. Hem d’assegurar-nos sempre de que compleix totes les regulacions europees. Aquestes especificacions solen aparèixer en la mateixa etiqueta del producte.

Ús correcte

Igual que al rentar-se les mans amb aigua i sabó. És molt important utilitzar el gel hidroalcohòlic de forma correcta. Mira aquest vídeo de la OCU i assegura’t de que ho estàs fent bé.

https://www.youtube.com/watch?v=ztNXoFU-ldE#action=share

Per evitar problemes amb gels i desinfectants, utilitza’ls amb seguretat

Per ser efectius, aquests productes desinfectants inclouen en la seva composició una elevada composició d’etanol, per tant són productes potencialment inflamables. Des de l’ Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios  s’han fet públiques unes recomanacions de seguretat per a l’ús i la conservació de gels i altres productes desinfectants.

Click Care